Forresten, så... #11

Yndige sommerkjoler

Hej derude! ♥

Om en uge (okay, i morgen er der en uge), skal min lillebror konfirmeres. Det er jo helt vildt! Han er stadig bare en lille dreng i mit hovede, og slet, slet ikke gammel nok til at skulle konfirmeres! Styr dig, tid! Ro på lige..

MEN det er selvfølgelig en virkeligt god undskyldning for at skulle have en ny kjole, det kan vel ikke rigtig være anderledes, vel….? Problemet er bare, at jeg er virkelig ubeslutsom, og helt på røven over hvad jeg skal iføre mig… Typisk mig. Så guys, hjælp mig lige lidt her, please?

Jeg har fundet et par forskellige, virkeligt fine sommerkjoler jeg går og kigger lidt på. Overvejer lidt, om det bliver én af disse, eller om jeg ender med at finde noget helt andet.

sommerkjoler

Links: 1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER

Jeg synes virkeligt, at det er nogle yndige kjoler. Måske du også kan bruge én, hvis du skal til konfirmation, bryllup eller et andet fint arrangement her til sommer?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forresten, så... #11