Forbandede lortehår!

Forresten, så… #10

 • Burde jeg slet ikke bruge hele min søndag på blogindlæg – havde alt muligt andet planlagt.. Men ups…
 • Har jeg drukket en alt for stærk, sort kop kaffe, fordi vi var løbet tør for mælk.. Min mave har sin egen lille rumle-koncert..
 • Er der håndbold i eftermiddag! 1/8-dels finalen, og jeg glæder mig som et lille barn! Har en svaghed for det danske herrelandshold i håndbold.. I shit you not, kan slet ikke stå for dem, haha!
 • Er lejligheden pt. mere ren end den har været længe.. (læs: siden vi kom hjem fra jul og nytår i Jylland). Det er satme læks!
 • Burde jeg virkeligt snart rydde ud i min garderobe. Den er overfyldt og rodet, og jeg går ikke i halvdelen af det. Men jeg har altid svært ved at rydde op i mit tøj, for tænk nu, hvis jeg liiiiiiige pludselig stod og manglede præcis dén kjole eller dén bluse eller dén eller dén?! As if, Sarah! Er alt for dårlig til at praktisere det det ‘nu har jeg ikke brugt dét her stykke tøj i et halvt år, så må jeg nok hellere skille mig af med det’
 • Fra på fredag er jeg græsenke i lidt over en uge. Øv! Det er ikke noget jeg ser frem til, men mon ikke det bliver rart med lidt tid til, bare at være mig.. Det er der ikke altid lige meget plads til, når vi bor to mennesker i en et-værelses lejlighed, så jeg håber på det bedste…
 • Så starter 2. Semester på min kandidatuddannelse næste mandag, det bliver fedt! Det betyder også, at der skal købes en masse nye bøger, så jeg ved da hvad hele min SU går til i februar…..
 • Har jeg to gange i løbet af denne uge drømt, at N brækker sit ben på skiferie (min græsenke-uge). Har aldrig været på skiferie – ønsket det i noget tid – så tror min bekymring stikker lidt af med mig.
 • Lyder jeg også som en lettere bekymret mor når vi taler om skiferien: Nu husker du at passe på dig selv. Ikke gør det alt for vildt. Nu er det jo længe siden du har været afsted, nu skal tage det lidt roligt i starten. Blablabla. Hvor pisseirriterende kæreste har man lov at være?! haha.
 • Er jeg egentligt bare virkeligt misundelig. Jeg vil også på skiferie!
 • Har jeg drukket endnu en kop – lidt for stærk, lidt for sort – kaffe, mens dette indlæg er blevet udformet, hahah.. Man må vel tage hvad man kan få, og min hang til kaffe vandt over rumle-koncerten i maven.. Rebel without a cause!
 • Får I lige en selfie inden jeg er over and out. God Søndag!

2016-11-02-19-23-08

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forbandede lortehår!