170117

Forbandede lortehår!

Hold nu kæft hvor er jeg træt af mit hår. Igen. Eller måske bare stadig.. I kan læse et tidligere indlæg her, hvor jeg forklarer lidt om min rutine for at prøve at få sundere og stærkere (og forhåbentligt også lidt længere hår), og et tidligere indlæg her, hvor jeg må krybe til korset og indrømme, at jeg har en rygrad som en regnorm når det kommer til det skide hår, og at skulle holde det sundt… Synes virkeligt at jeg kæmper en kamp, men min tålmodighed sætter mig på prøve konstant. Eller måske mere følelsen af at være feminin. Det er nok mere dét der er problemet. Føler mig virkeligt som en dreng, når jeg ikke har mine extensions i, fordi mit hår er noget nær ikke-eksisterende, og dét der så er, er tyndt og trælst! Men prøver virkeligt (!!) ikke at give op! Bruger sjældent varme på, og prøver at holde mig fra mine extensions… (indrømmet, det er en kamp).. Men kan faktisk mærke forskel! Mit hår bliver sundere og stærkere – ikke sådan over-night, men kan virkeligt mærke, at min nye rutine hjælper. Jeg startede min rutine her i december, så det er stadig ret nyt, men vil alligevel gerne indvie jer i, hvad jeg gør for at passe så godt på mit hår som muligt.

Min rutine til sundt og stærkt hår

  • Kosttilskud! Jeg snakker også lidt om dem i dette indlæg. Sundhed kommer indefra som man siger, og jeg har anskaffet mig et virkeligt godt ‘kosttilskuds-kit’ hvis jeg nu selv skal sige det – og det skal jeg jo, for det er min blog 😉 ..
    Én gang dagligt tager jeg tre Silica Plus – kan købes herto vitamin-B tabletter – kan købes herén Imedeen – kan købes her og slutteligt spiser jeg en Omega 3 fiskeolie tablet tre gange dagligt – kan købes herJeg kan virkeligt mærke, at det gør gode ting for mit hår – og mine negle bliver også stærkere – de knækker og flosser ikke så meget som tidligere, det er skønt!
  • Kokosolie, koldpresset. Kan købes her. Det er virkeligt blevet et af mine favorit-skønhedsprodukter meget hurtigt! Jeg anvender en meget lille klat når jeg har været i bad og mit hår stadig er vådt. Derudover anvender jeg (igen en meget lille klat, da håret ellers bliver fedtet at se på) både morgen og aften. Mit hår er meget tyndt og fint, så olien hjælper til at kunne styre det lidt, så det ikke er så porøst. Desuden virker mit hår sundere og stærkere immediatly – win!
  • Olaplex. Se, nu snakker vi virkeligt vidundermiddel! Jeg prøvede det for første gang for nogle måneder siden, da jeg ikke var helt sikker på, at det nu var så fantastisk som alle går og siger. Det måtte prøves. Og hold nu op! Jeg er så glad for, at jeg gjorde det. Fik lyse striber i mit hår, sammen med første behandling af Olaplex og anden behandling fik jeg under hårvaskningen. Jeg købte Olaplex No. 3 med hjem, som er en genopbyggende efterbehandling der skal bruges én gang i ugen. Den er helt fantastisk, og jeg bilder lidt mig selv ind, at jeg fra gang til gang virkeligt kan mærke, at mit hår genopbygges meget stærkere end før. Det er helt latterligt altså. Jeg kan slet ikke leve uden, nu jeg har prøvet det – det kan klart anbefales! Olaplex No. 3 kan købes lige her
  • Et godt glattejern. Slutteligt må jeg indrømme, at jeg ikke kan slippe mig glattejern helt.. Endnu… Jeg håber dagen engang kommer, men kan have min tvivl.. Anyhow! For at gøre det så lidt skadeligt som muligt for mit hår, ønskede jeg mig et nyt glattejern i julegave, da det gamle GHD-jern må siges at have udtjent sin værnepligt gennem de sidste (mange) år efterhånden.
    Jeg fik et lækkert glattejern fra HH SIMONSEN ‘True Divinity’ – kan købes herDet er helt fænomenalt… Og endelig, husk ikke at sætte varmen på højere end 180 grader – det er virkeligt noget lort for dit hår med så hård varme..

 

Det var lidt om min hårrutine (og ret meget brok, hmm..). Har I nogle gode råd eller tricks til, hvad I gør for at holde jeres hår sund og velplejet?! Så – please – lad mig endelig høre!!

 

/Sarah Pernille

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

170117