I'M BACK!

170117

Processed with VSCO with hb2 preset

Sidder her med formiddagens anden kop kaffe.. Jeg har ikke travlt. Og jeg nyder det! (alle de friheder, når man ikke har børn! 😉 ). Anyhow, min søde mand, N, er så småt på vej ud for at conquer the world og charmere sig ind i varmen hos diverse chefer og ledere, som helst skulle have virkeligt meget lyst til at give ham et job (pretty please?!).. Jeg vil derfor bruge dagen på at få studeret lidt, og det kommer til at foregå i selskab med den søde sociolog Niklas Luhmann og hans systemteori. Og når det bliver lige langhåret nok (og det gør det – måske endda før end senere), så vil jeg gerne et smut til Nørrebro. Jeg har et par gavekort fra jul som jeg hellere må se, om jeg ikke kan få skaffet af vejen, så de ikke ligger der og frister min sarte sjæl mere 😉 – I like my money where I can see it hanging in the closet. Hvis ikke det er en af de mest korrekte sætninger ever, så ved jeg snart ikke… Satser i hvert fald stærkt på, at jeg kan finde noget lækkert – en striktrøje måske… Dem kan man aldrig få for mange af, hvis I spørger mig!

Forhåbentligt har jeg lidt at vise jer senere, men nu vil jeg fortsætte hvor jeg slap (er virkeligt god til dét med overspringshandlinger, hvis jeg selv skal sige det), og dykke ned i sociologiens verden og kigge lidt på nogle sociale systemer.. Status pt:

Processed with VSCO with b1 preset

Se selv – jeg fortjener nyt tøj, ikke?! 😉 haha

Ps: De to kopper kaffe blev til tre inden indlægget var færdigt… Ups

 

/Sarah Pernille

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'M BACK!