Se mine flotte, nye planter!

I’M BACK!

Processed with VSCO with b5 preset

Nyt år – ny uge – ny start.

 

Der har været en længere pause herinde, så ja – der har været virkeligt stille..!

Og det er jeg lidt ærgelig over, men jeg har synes det var svært at få organiseret og planlagt hvad jeg ville skrive, og finde en mening eller rød tråd med de ting, jeg gerne ville skrive – hvad bloggen skulle stå for og indebære. Jeg tror jeg synes, at jeg har haft et alt for uinteressant liv til at dele med jer (og det har jeg måske stadig), men jeg savner virkeligt at blogge, at få luft for (og styr på) alle mine tankestrømme, frustrationer og glæder. At dele det med jer. Jeg tror det hænger sammen med, at da jeg startede bloggen gik jeg hjemme på dagpenge, og tænkte at bloggen var en god måde at bruge tiden på, at være kreativ på, og dyrke dét at skrive (som jeg jo virkeligt elsker), men følte ikke rigtigt, at jeg havde noget som helst at dele med jer. Derfor blev bloggen mere en pligt end lyst, og jeg begyndte at forbinde min blog med nederlag, fordi jeg ikke kunne formå at dreje den i den retning, som jeg gerne ville. Jeg følte lidt, at jeg gik i stå, og det mindede bloggen mig om. Så for min egen dårlige samvittigheds skyld endte det med, at bloggen fik en pause (som desværre blev lidt længere end antaget). Men nu, da jeg er faldet ind i en bedre rytme i forhold til hverdagen, jeg er startet på CBS på mit drømmestudie, og har fået meget mere ro i mit hovede og mere overskud, vil jeg gerne begynde at dele min hverdag med jer igen. Det savner jeg.

Jeg glæder mig virkeligt meget til at komme i gang igen, og håber at I vil tage godt imod mig. Jeg krydser fingre for, at det bliver rigtig godt! Hehe.

 

/Sarah Pernille

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se mine flotte, nye planter!