Undskyld mig lige, men.. #10

Se mine flotte, nye planter!

2016-08-22 18.19.40-1

2016-08-22 18.20.23 HDR-1

NU er der ikke lang tid til jeg starter på CBS, og jeg glæder mig helt vildt! Det betyder også, at jeg har liiiiiidt svært ved at få tiden til at gå.. Jeg tror også det er derfor, jeg hele tiden får nye (helt vildt gode!!) idéer i forhold til indretning i lejligheden, da jeg viiiirkelig er træt af, at den er SÅ kedelig! Det har jeg vidst også fortalt lidt om før. Min tålmodighed er dog ikke rigtig noget at råbe hurra for (det tror jeg måske nogle af mine nærmeste kan skrive under på 😉 ), så jeg er startet lidt i det små… Bare små forandringer kan altså gøre ret meget!

Jeg startede min mandag med en tur i IKEA – helt alene – så er der ikke nogen at diskutere alting med ;), og fandt de her to mega fine planter! Planen er, at de skal op og hænge i loftet i morgen, og jeg glæder mig helt vildt til at vise jer billeder af det!

Jeg har også gjort et mindre ebay-kup, hvis jeg selv skal sige det. N har to virkeligt fine guitarer som bare har stået gemt ovre i hjørnet, og jeg synes det er SÅ synd! Jeg tænker, at de vil pynte rigtig fint på vores ene væg, sammen med nogle indrammede LP-plader, så jeg fandt nogle ophæng til guitarer på ebay, til 10 kroner sgu!! De blev straks klikket hjem, så nu bliver min tålmodighed igen sat på prøve med den lange leveringstid, og så kan de endelig komme op at hænge og rigtigt komme til sin ret 🙂

Jeg har alverdens andre planer og projekter med lejligheden som jeg glæder mig til at dele med jer og en del ønsker også 😉 . Jeg skriver et indlæg til jer, hvor jeg præsenterer alle de ting jeg skal have lavet – både DIY og de møbler jeg går og drømmer om.

 

Hejhej!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Undskyld mig lige, men.. #10