Second-hand sko-kup!

What the hair?!

Processed with VSCO with a4 preset

Oh well, kan vel ligeså godt bare come clean…. Jeg ved godt, at jeg tidligere har fortalt jer, at det er slut med extensions, men altså, ja.. Man har et standpunkt til man tager et nyt 😀 (ikke???!) .. Jeg kan altså ikke undvære dem mere.. Men for at få et mere naturligt look og ikke virke helt så ‘bimbo’-agtigt, som jeg nogle gange kunne have fornemmelsen af, har jeg altså klippet like 15 cm af håret! Som det kan ses på billedet, er det røget en del, og mine extensions er kun omkring 5 cm længere end mit eget hår. Jeg har alle dage haft det sådan, at piger har langt hår. Basta. Hvorfor jeg også startede med at bruge extensions i sin tid… Men altså jeg må indrømme, at de der lange extensions kunne tage livet af mig (og alle omkring mig)! De fælder og kruser og filtrer i ét væk! Årh hvad man ikke gør for skønheden! Blev faktisk træt af dem, hver gang jeg havde dem i – og var (læs: er stadig…) træt af mit eget hår som bare ikke bliver længere end lige over skuldrene og stadig har spor efter etager. Så jeg så youtube tyndt for tutorials for hvordan man klipper sit eget hår – og det skulle faktisk vise sig at være overraskende nemt! Så væbnet med trimmer og saks gik jeg altså i gang med Projekt naturlig-med-extensions-kinda-look, og er selv ret tilfreds med resultatet. Hvad synes I?? 🙂

Processed with VSCO with a4 preset

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Second-hand sko-kup!