DIY-projekter

Second-hand sko-kup!

2016-08-10 13.23.16-1

These pretty little babies fra Billi Bi. Jeg glæder mig allerede til det bliver vejr til at jeg kan bruge dem, haha!
De skal dog lige en tur til skomageren og have lidt kærlighed, før jeg vil tage dem i brug. Sålen er gået en lille smule op ved den ene snude, så de skal lige limes. Det var også derfor, at jeg fik dem så billigt som jeg gjorde, men det er heldigvis noget, der kan fikses uden det store hurlumhej hos en skomager eller hælebar (troede aldrig jeg skulle være så taknemmelig for hælebarer – det er vi ikke vant til i Jylland, haha! 😉 ).

Men er de ikke fine?! Jeg elsker at der ikke er lynlås i, som der er i det andet par jeg har. De her har heller ingen hæl som de andre, men er mere flade i det (kan I høre, hvor meget jeg prøver at retfærdiggøre det overfor mig selv…?) Haha! Jeg tror de bliver gode til efteråret og vinteren. Jeg glæder mig i hvert fald til at teste det!

 

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY-projekter