Weekly Wanted #32

DIY-projekter

0e25658f13f2b788055668cd8eef9285
e11271e42d26465898bc643949a1bfdf

Som I nok ikke har kunne undgå at lægge mærke til, så går jeg lidt amok i indretning og make-over af lejligheden for tiden (læs mere her). Jeg ved ikke hvad der har ramt mig, haha! Måske er det fordi jeg skal til at starte på min kandidat, være studerende igen efter et år væk fra studierne – og så endda på CBS. Der må være noget i mig der råber på en frisk start (som også snart er medicinfri!).
Og når pengene ikke rækker langt, så må man ty til andre metoder, når man (læs: jeg) pludseligt får trang til at ommøblere – så hallelujah for pinterest – I owe you everything 😉

DIY med grene og træ

Jeg har længe godt kunne tænke mig et mere rustikt ‘New Yorker-look’ i lejligheden i stedet for alt det hvide, så udover de to fine borde fra Hipstory jeg fortæller om herhar jeg fundet to DIY-løsninger som jeg vil prøve mig med.

DIY tøjstativ

Det første er, at få skiftet vores to tøjstativer ud der står under vores hævede seng, med hængende tøjstativer lavet af grene. Jeg synes det er helt vildt fedt – det ser så cool ud, og jeg har længe godt kunne tænkte mig tøjstativer, der ikke skal stå på jorden da det tager vildt meget plads i vores lille hybel. Så jeg må ud og finde nogle grene der passer i længde og udseende, og lige gøre op med mit issue om, hvorvidt grenene skal hænges op i kæder eller kraftigt snor som det er gjort på billedet – jeg ved ikke helt hvad der vil være flottest, hmm…

IKEA-HACK

Vi er også en af de mange millioner der ejer en rumdeler/reol fra IKEA (selvfølgelig i hvid…) og jeg elsker, at jeg kan opbevarer SÅ meget i den, men jeg synes også den er helt vildt irriterende, som den står der under sengen og bare står og ser kikset ud. Men i samme ombæring som jeg udskifter tøjstativer, regner jeg med, at der kommer så meget luft under sengen, at jeg kan ligge rumdeleren ned, så den fungerer som en lav opbevaringsbænk-ish. Den er magen til den på billedet, som jeg har fået inspiration fra, vores er dog 2×4, men jeg tænker, at det ikke bliver det store problem. Det kræver vel bare lidt mere træ :D.. Om ikke andet bliver det bare en lidt høj bænk (måske nærmere kommode når jeg tænker det igennem).

Anyways. Jeg glæder mig virkeligt til at komme igang! Nogle anbefalinger til, hvor man kan købe planker af træ til sådan noget?

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekly Wanted #32