Make-over i lejligheden! (Forhåbentligt)

Weekly Wanted #32

wishlistblog

1. Kjole fra Vila her / 2. Kjole fra Envii her / 3. Kjole fra Monki her / 4. Bukser fra Part Two her / 5. Bukser fra Minimum her 

 

Når det regner må man gerne window shoppe, basta.

Det kære, grå efterårsvejr, dén fact at det er mandag og mangel på motivation til overhovedet at bevæge mig uden for en dør har altså betydet, at den har stået på produktiv mandag herhjemme! Den har stået på total hovedrengøring af hele lejligheden hele formiddagen, da den virkeligt trængte til en tur efter vi har holdt sommerferie. Og hold nu op, hvor var det dejligt at komme til bunds i det..! Og det var også lige ét hak på min august to-do liste, yay! Derudover er jeg påbegyndt min ønskeliste da jeg snart har fødselsdag, og i den anledning har jeg også fået window (screen?) shoppet lidt. Jeg ved ikke om der er et ord for at window shoppe, når man gør det på computeren, haha! Er der det?? Anyways.. Jeg har blandt andet fundet disse skønheder (billede), som jeg virkeligt har kastet min kærlighed efter! Især kjolen fra Monki og bukserne fra Minimum synes jeg virkeligt er fine. Også fordi det både kan dresses up og down alt efter hvad man skal, og det elsker jeg virkeligt. Jeg synes det er  lækkert når man kan bruge sit tøj til flere forskellige lejligheder – og mixe det på kryds og tværs – win!

img_0534.jpg

Ps. Jeg skal ud og kigge på nogle (tror jeg) lækre støvletter senere – jeg skal nok lige holde jer opdateret hvordan den sag ender 😉

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Make-over i lejligheden! (Forhåbentligt)