Få FLIPP: én måned gratis!

Make-over i lejligheden! (Forhåbentligt)

Processed with VSCO with hb2 preset

Jeg ønsker mig nye møbler til min fødselsdag

Fordi – indrømmet – jeg har en lille drøm i maven om at forvandle vores lejlighed lidt. Vi bor på 50 kvm, så det er virkeligt begrænset hvad der er af muligheder! (Jeg lover at dele billeder fra lejligheden i et senere indlæg 😉 ). Vores høje seng står i det ene hjørne og kan ikke flyttes (læs: literally, den er skruet-hamret-banket-spændt-med-metal fast til væggen, I shit you not..), så det vil altså sige, at jeg har 2/3-dele af lejligheden at arbejde med, hvoraf den ene halvdel er køkkenet, såååeeh…. Halvdelen af lejligheden eller noget i den stil, kan der arbejdes med… Det er ikke meget arbejdsplads, men jeg er fast besluttet!

Jeg er faldet fuldstændig, og helt pladask for plankebordet fra Hipstory. Jeg synes det er så flot og stilet, og jeg er helt vild med det rå og rustikke, nordiske udtryk og DIY-stilen. Kombineret med nogle fine blomster og modemagasiner, tænker jeg altså, at det vil pynte ret så meget i lejligheden!

 

Processed with VSCO with hb2 preset

Se lige dét her sofabord! Wauw altså..

.. Og så passer det jo meget godt, at jeg snart har fødselsdag – jeg er i hvert fald ikke i tvivl om, hvad der skal på ønskelisten 😉

 

Hvide møbler fra ikea driver mig lidt til vanvid – no offense!

Siden jeg flyttede hjemmefra (Og faktisk også de sidste år jeg boede hjemme..) – altså i en del år, har jeg haft en ting med, at møbler fra IKEA, helt hvide, og så enkelte som muligt var den eneste vej frem. Det er noget jeg er ved at være liiiiidt (læs: meget!) træt af.. Jeg tror det har været fordi jeg ikke rigtig har vidst, hvad min stil var/er, så tanken om, at jo mere enkelte og hvide mine møbler er, jo lettere er det at skabe sin egen stil. Jeg tror jeg tog grueligt fejl! Ellers er jeg bare ikke kreativ nok, who knows.. Men jeg synes det er så pisse-mega-kedeligt nu. Det hvide. Alt det hvide. Alt for meget hvid. Så jeg vil gerne have skiftet ud! Især når jeg er så begrænset af pladsen – eller mangel på samme – så tænker jeg, at erstatte de gamle møbler med nye, må være vejen frem..
Indrømmet, vores spisebord er et gammelt, vakkelvornt spektakel fra IKEA (igen: no offense!) til 250 kroner. Jeg købte det med min tidligere roomie for like fem år siden, så det er vidst ved at have udtjent sin værnepligt. Jeg kan ikke engang tørre det over med en klud, uden det er ved at styrke sammen, haha! Og vores ’spisebordsstole’ er nogle turkisgrønne klap-sataner, fra samme forhandler som bordet. Man sidder ikke godt på plastikklapstole – slet ikke på femte år…. Det gør man bare ikke. Og få mig slet ikke startet på vores sofabord, hvis man kan kalde det dét. Det er et af de har kvadratiske små borde til 39 kroner i IKEA, som er så små, at der knapt kan stå to tallerkener… Det er lidt upraktisk med et bord der er så lille, at man ikke kan bruge det…. Og det har altså også holdt i samme tidsinterval som ovennævnte møbler, just sayin’ (og været hadet ligeså længe 😉 ). Men det er svært at få SU’en til at række til en make-over af lejligheden, så det har været svært at få styr på..

Så nu må der nye møbler på ønskesedlen, og så er jeg sådan en voksen type der ønsker mig møbler til min fødselsdag! 😉

Jeg kan egentligt meget godt lide det – nu er det altså tid til forandring og fornyelse – og jagten på noget, jeg kan kalde en indretningsstil, haha!

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få FLIPP: én måned gratis!