NYT! 30 Days Challenge: But, Gut & Leg

10 ting jeg skal lave i august

13782096_10208500510302345_3704720994852325023_n

Så fik vi taget hul på august måned, og hvilken måned det bliver! Der er ikke længe til, at jeg starter på CBS og skal tilbage på skolebænken igen – og jeg glæder mig helt vildt til at komme igang med mit drømmestudie! Men inden det hele løber af stablen her slut august, har jeg dog lige et par ting eller 10 jeg gerne vil nå ;). Både nogle praktiske gøremål der skal styr på, men også nogle hyggelige arrangementer, så jeg kan slutte min ferie af med manér – og være klar til to år på kandidaten ;).

13718615_10208500503142166_4478456398922082657_n

10 ting jeg virkeligt gerne vil nå i denne måned (Og ja, noget af det SKAL jeg altså nå!)

  1. Spise på Nicecream – tjek lige deres instagram @nicecreamcopenhagen, jeg er virkeligt nødt til at få smagt en is dernede fra, mens man stadig kan kalde årstiden for sommer 😉
  2. Tage min kære, italienske lædertaske en tur til skrædderen. Skulderremmen røg sig en tur, da vi skulle flyve hjem fra Italien. Ja, tasken var nok lidt overfyldt, men det kan vel ikke være anderledes, når der nu skal være plads til det hele! Så nu må den en altså tur til doktormanden, så min tro tjener kan stå mig bi – og transporterer diverse bøger, computer og iPad til og fra uni – med stil ;).
  3. Få klippet mine spidser (JA! Det kan godt være et længere projekt! :D)
  4. Organisere billeder og dokumenter på min computer, så den kan blive klar, parat til studiestart (see what I just did there? ;). Lige nu er alt på min computer ét stort kaos, så hvis jeg skal have en jordisk chance for at kunne finde rundt på den, må jeg vist hellere få organiseret mig lidt, haha!
  5. Ramme fitnesscentret minimum tre gange i ugen – er virkeligt faldet af på den her over sommeren! Udover min 30 Days Challenge, vil jeg rigtig gerne til at køre et 3-split-program, og det skal jeg selvfølgelig nok skrive et indlæg om her på bloggen
  6. Jeg SKAL altså have ryddet op i mine køkkenskabe og -skuffer!
  7. Jeg vil virkeligt gerne i Frederiksberg Have og høre Stella Polaris,
  8. Mit øjet har skuet, at der er VM i Risotto (!!!) ved Torvehallerne, og dét bliver jeg altså nødt til at være en del af! N og jeg har utallige gange talt om, at vi godt kunne tænke os at smage en rigtig, veltillavet risotto. Det her må være stedet where the magic happens 😉
  9. Spa-dag, til ære for mig! Jeg vil have en hel dag for mig selv, hvor jeg rigtig kan gå all in på selvforkælelse! Det inkluderer et laaaaangt varmt bad med en lækker bodyscrub og en god hårkur, mani- pedicure og ansigtsmaske. Jeg glæder mig til at dele det med jer, når dagen kommer 😉
  10. Jeg er sikker på, at Copenhagen Cooking & Food Festival ’16 er et besøg værd! Der er så mange fede ting på programmet – Jeg har selv forelsket mig lidt i denne og denne, og håber for sindsygt, at jeg kan få lagt et smut forbi.

Jeg ser helt vildt frem til hele måneden – og jeg håber I får en helt ekstraordinær, lækker august! Hvad har I af spændende planer for denne måned? :).

 

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYT! 30 Days Challenge: But, Gut & Leg