Søndagshygge med saltede, ristede mandler

NYT! 30 Days Challenge: But, Gut & Leg

But, Gut & Leg Challenge

Skærmbillede 2016-08-17 kl. 14.52.48

Hello Lovelies! Og glædelig 1. August!

Jeg vil prøve noget nyt op bloggen, så jeg håber virkeligt I vil tage godt imod det, og deltage sammen med mig! 😉

Nytnytnyt!

Det er en 30 dages udfordring, som jeg vil lave hver måned (ja, nu må vi se om jeg fortryder ;)) – denne gang i fitness’ tegn. Jeg er lidt i tvivl om, om det bliver en fitnessudfordring hver måned, eller om jeg spicer det lidt op, men det må vi tage som tiden kommer, haha!

Jeg har prøvet et par af de her udfordringer tidligere, og synes faktisk det er ret sjovt?! Men okay, jeg må nok også tilstå, at jeg virkeligt er et konkurrence-menneske! Ikke at alt skal være en konkurrence, og jeg tror egentligt også, man kan kalde det viljestyrke; når jeg først sætter mig noget for, så skal det altså gøre, og det skal gøres 100 procent!

Min plan er, at jeg laver et indlæg igen når jeg er halvvejs med udfordringen. Så kan jeg give jer en update (på hvor øm min fine lille popo er blevet), og jeg vil også meget gerne høre, hvis I selv har taget udfordringen op – og hvordan det er gået for jer 🙂

 

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagshygge med saltede, ristede mandler