Min daglige rutine: Kosttilskud

Søndagshygge med saltede, ristede mandler

2016-07-31 20.13.53
Såååeeeeh…. Vores åh, så fantastiske combo”ovn” har lige valgt, at dét der med varme, det dropper vi da bare! Vores had/kærlighedsforhold fortsætter…. Ligenu mest had, for at være ærlig. Det tog 45 minutter at genvarme en lasagne. JA du læste rigtigt! Genvarme! Og den var ikke engang frossen?! Ej, come on, hvad er det for nogle ringe arbejdsvilkår?! Og lasagnen var så ikke engang helt varm bagefter…. What a dinner, haha!

Det betyder altså, at nu sidder N og jeg og har egentligt allerede cravings, og vi har noget nær intet i lejligheden :b. MEN! Her kommer redningen! Mandler! <3. Jeg lavede selvfølgelig lige en omgang ristede, saltede mandler – nemt, hurtigt og sundt! Haps.

2016-07-31 19.24.08-1
2016-07-31 19.29.37-1

Det skal du bruge

  • 200 gram mandler
  • 1 dl vand
  • 1 spsk salt
  • 0.5 spsk paprika

Sådan gør du

Varm en pande op og tilsæt mandler, vand, salt og paprika. Lad blandingen koge ved høj varme så vandet fordamper – og husk at vende mandlerne jævnligt, så det ikke brænder på ;). Når al vandet er fordampet, fordeles mandlerne på et stykke bagepapir til de er kolde. Værsgo’!

2016-07-31 20.13.59

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min daglige rutine: Kosttilskud