Lækre, sunde (og nemme!) proteinpandekager

Min daglige rutine: Kosttilskud

2016-07-30 14.49.04 HDR

Hello Lovelies!

Jeg må nok krybe til korset og indrømme, at jeg er dødhamrende misundelig på noget nær alles (?!) hår… Virkeligt! Mit eget hår har aldrig kunnet vokse mere end til lige over skuldrene, og det er altså ikke særligt fedt, når jeg aaaaltid har haft en drøm om (og forestilling om), at piger jo selvfølgelig har langt, sundt hår – selvfølgelig! Bortset fra dem (os) der så ikke har……. Lucky me! Wah.

Men hvorfor var mit hår SÅ elendigt?!

Tidligere glattede jeg mit hår meget – som i – rigtigrigtigrigtig meget! Det har med garanti været den dårligste beslutning i mine unge teenageår i forhold til mit hår, men altså.. Vi har vel alle været der?!! Haha! Udover at jeg straffede mit hår med glattejernets varme dagligt – minimum! var jeg også en af dem, der farvede mit hår uendeligt meget. Mørkt, lyst, rødt – you name it – I’ve done it! Og nej, mange gange var det ikke den sunde måde det blev gjort på….. Du ved, tage til frisøren… Have noget tålmodighed når jeg skulle gå fra mørk til lys – og omvendt.. Det var altså ikke lige min spidskompetance… Anyways! For lidt over et år siden, besluttede jeg mig for, at nu skulle det være slut med at udsætte mit hår for så meget skade. Jaja, det er her jeg vender en ny side, tro det eller ej!

Hvad har jeg gjort

  • Jeg droppede at gå med mine clip-in extensions – som jeg ellers altid har sværget højt og helligt til! (Ja, det var en følelsesmæssig rutchetur! ;))
  • Jeg stoppede med at glatte mit hår
  • Jeg droppede helfarvningerne og er ved at gro mit eget hår ud (jeg får dog lyse stribe i, i ny og næ)
  • Jeg sætter ikke mit hår så meget op mere – i hvert fald ikke når jeg bare er herhjemme 😉
  • Jeg startede med at spise kosttilskudstabletter

 

Mine kosttilskud

2016-07-30 14.47.35-1

Affiliate: Solaray Mega B-Stress: her /Imedeen Hair & Nails: her /Bulk Powders Super Strenght Omega 3: her /Silica Plus: her

Men hjælper det overhovedet?!

Det hurtige svar her er: JA! Det gør det uden tvivl. Jeg kan tydeligt mærke forskel på mit hår. Det føles meget sundere – virkeligt! Det ser stærkere og tykkere ud – hvilket jo er dejligt, når man – som jeg – har hår der er så tyndt, at kun Blax elastikker kan holde på håret 😀 (pssst. der er tilbud på elastikkerne på Nicehair ligenu!). Kosttilskuddene gør også, at jeg stort set ikke fælder mere, hvilket virkeligt har været et irritationspunkt for mig tidligere (læs: jeg så for mig, at mit førnævnte tynde(!!) hår ville falde helt af, og jeg vil altså hellere have tyndt og træls hår end at være skaldet :D). Så behøver man heller ikke støvsuge så ofte 😉 Win-win! Kan i hvert fald sige, at jeg kan anbefale disse kosttilskud. Især Imedeen Hair & Nails, de er godt nok lidt dyre, men hold nu fast en virkning. Der er til 3 måneder i en pakke, og det gør altså en forskel så det er pengene værd, hvis du spørger mig!

Nå, men jeg vil tage et smut i fitness og løfte nogle tunge vægte med N inden længe – det her vejr byder vist ikke rigtig på udendørshygge….

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre, sunde (og nemme!) proteinpandekager