Lidt om at tage sig selv på date

Bedste brownie, I swear!

Hello Lovelies!

Hvis I læse med den anden dag, husker I nok, at jeg lovede at smide opskriften til brownies op – og beklager virkeligt meget forsinkelsen, men jeg har haft en del om øerne de sidste par dage – ups :b

Jeg elsker virkeligt brownies og chokolade(kage), og har aldrig prøvet en opskrift, der er så god som denne! Virkeligt – I’m addicted! Og den er SÅ nem!

fudge-brownies-22729_l

Da jeg ikke har den store ovn at gøre godt med (læs: har en af de der såkaldte combi-‘ovne’…) kan det godt være liiiiiiidt besværligt at bage, og det irriterer mig til tider enormt meget, jeg elsker at bage! Vil allerhelst kun spise hjemmelavet brød osv, men det bliver sat lidt på prøve indimellem ;). Anyways, har jeg gennem længere tid (og mange (delvise mislykkedes) forsøg!!) eksperimenteret med at bage brownie – det er altså et must at kunne bage!! Og tror faktisk, at jeg endelig har fundet en vinder! Det skal lige siges, at jeg bagte kagen i en almindelig tærteform (27 cm i diameter), da det er den eneste form (til kage) der passer til mit projekt af en ovn :b.

Du skal bruge

  • 4 æg (jeg brugte str.  m/l)
  • 1 kop sukker
  • 1 kop rørsukker
  • 2,5 dl smeltet smør
  • 1,5 kop usødet kakaopulver
  • 2 tsk vaniljepulver (kan udelades)
  • 0,5 kop hvedemel
  • Lidt salt

Pisk æggene med en mikser til de er luftige og lysegule. Derefter tilføjer du al sukkeret, rører rundt og tilsætter så resten af ingredienserne og VOILÁ! Så skal dejen bare i formen!
Bag den ved 150 grader i ca. 45 minutter. Grundet min ovn (eller mangel på samme) fik min kage 1 time og 15 minutter, men 45 minutter burde gøre tricket. Tjek eventuelt kagen med en strikkepind – hvis du kan stikke strikkepinden i kagen, uden dejen hænger ved, er kagen færdig :).
Lad kagen køle HELT af inden du skærer i den (ja, I know, det er mega svært, men prøv ;))

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om at tage sig selv på date