Sunday funday! Og matchende sko....

Lidt om at tage sig selv på date

2016-07-25 12.54.56

I går havde jeg hele dagen alene, da N kæmper med sin kandidatafhandling, så jeg endte med at tage mig selv med på date (jaja, det lyder ensomt og kedeligt, og sikkert også halvskørt) og det var mega hyggeligt! Jeg gik en længere tur rundt ved Kongens Nytorv, Nyhavn og over den, for tiden, meget famøse inderhavnsbro, haha! Den var SÅ fin! Men ryster alligevel lidt på hovedet over det hele med den skide bro :b.

2016-07-25 12.45.52

Anyways! I skal da ikke snydes for et billede af broen! Har I måske nogensinde set mage til flot bro???! Jeg spørger bare… Haha!! Nå men den er nu meget fin, og den gør jo sit job – jeg kunne i hvert fald sagtens krydse over vandet 😉

2016-07-25 12.54.36

2016-07-25 12.54.322016-07-25 13.51.112016-07-25 13.51.08

Overgade Oven Vandet er altså virkeligt bare ef mine nye yndlingsteder i København!! Det er helt vildt hyggeligt at gå en tur langs gaden, føler nærmest jeg er sydpå, hehe! Måske det også bare er mit vestjyske sind – det minder mig lidt om hjem – virkeligt idyllisk midt i byen, jeg er kæmpefan altså!
Anyways! Vejret i går var jo gennemsyret fantastisk, og jeg var kommet afsted uden noget koldt at drikke (well done, Sarah!!) Men heldigvis blev jeg lige reddet af SAMSmorgenboost – en foodtruck der blandt andet laver viiiiiiiiiiiiiirkeligt gode smoothies! I shit you not, jeg fik en Mango Madness, og var i himlen al den tid, det tog mig at slubre den i mig (læs: det tog ikke særlig lang tid, desværre! Den var alt for god)

2016-07-25 13.50.59-2Her kan I ihvertfald se ét styks virkeligt glad pige, men en mega lækker smoothie! Alt i alt, en mega lækker dag! Det var vildt dejligt bare at tuller lidt rundt i de københavnske gader med mig selv og noget god musik – total terapeutisk! Så afsted med dig! Aldrig undervurdér kvalitetstid med den vigtigste person i dit liv – dig selv 😉

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday funday! Og matchende sko....