Lidt om, når det hele flasker sig

Sunday funday! Og matchende sko….

2016-07-24 15.15.36
Jeg har virkeligt haft en alletiders dag i dag! Startede dagen i fitness, og jeg synes egentligt det virkede som en fantastisk idé, men hold nu fast, det var varmt! Haha. Efter tre øvelser lignede jeg én der lige havde været i bad, virkeligt charmerende! ;). Men hey! Afsted var jeg!

2016-07-24 15.30.57 HDR

{ God frokost med god udsigt }

… Og var nok også lidt tvunget til at være lidt aktiv, velvidende at jeg skulle spise en mega lækker brownie – alle ved jo, at der hører noget lækkert til, når de danske herrer skal spille håndbold!!

Til frokost (læs: eftermiddag) (læslæs: tidlig aftensmad) valgte N og jeg at gøre brug af vores smartbox, og spiste på Café Stella – og det var meeeeeeega godt! Jeg fik deres mexicanske burger som altid er en sikker vinder, den kan klart anbefales!

P.s. I forhold til den dér håndboldkamp?! Oh my God jeg synes det var noget mega l*rt! Æv bæv!! Godt der var brownie 😉 Hæhæ.
/Sarah Pernille

P.p.s. Smider lige opskriften på brownien op på bloggen i morgen – you don’t wanna miss it 😉

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om, når det hele flasker sig