Vi ses på CBS!

Lidt om, når det hele flasker sig

FullSizeRender

Jeg startede dagen med en tur til lægen. Og selvom det måske ikke lyder som det allerfedeste i verden, så fik jeg en virkelig dejlig nyhed! Som I har kunne læse her, har jeg haft – og døjer stadig med en depression, som jeg også er i medicinering for. Men NU, efter noget der minder om halvandet år på medicin, har jeg (endelig) fået go fra min læge, og kan begynde at trappe ned i dosis! Det er, indeed, en helt ubeskrivelig følelse. Det bliver over en længere periode, men bare dét, at jeg nu er på vej mod en fremtid uden medicin, det er så befriende!

Nu sidder jeg så på en café med min croissant, kaffe og Pink Floyd i ørerne, kigger ud over vandet (læs: også alt det vand, der ligenu hamrer ned udenfor) og nyder den følelse jeg sidder med. En følelse af, at nu går alt den rigtige vej. Jeg skal starte på mit drømmestudie til september. Jeg rejser til Brasilien i weekenden, og jeg har det godt. Sådan, virkeligt godt. Jeg har slet ikke alle de bekymringer og uvisse faktorer, der har gjort det svært for mig, at se hvad fremtiden liiiiiiiige skulle kunne bringe. Jeg føler mig 10 kilo lettere, og mine skuldrer er sunket op til flere centimeter.

2016-06-21 10.16.08

Og selvom jeg er stolt af mig selv, og ved at jeg har kæmpet meget og arbejdet hårdt, så har jeg ikke kunne gøre det uden min familie, kæreste og venner. Jeg har virkeligt fået bevis for, at jeg har nogle helt fantastiske mennesker omkring mig der støtter mig, og altid er der for mig. Jeg er helt umenneskeligt taknemmelig for den tålmodighed og kærlighed de har udvist overfor mig, det er helt utroligt. Jeg ved udemærket hvor meget op ad bakke, det nogengange har været at være omkring mig (Oh Lord, I know!) og det er især N det er gået ud over, men han har holdt ved, og jeg får stadig helt kriller i maven, når jeg tænker på, at på trods af alt vi har været igennem (og hvad jeg har udsat ham for), så har han stadig valgt mig. Tænk engang, hvor heldig kan man være?!
Og mine venner og familie, der også bare har stået der 100 %, været der, støttet mig og kæmpet for mig, lyttet til mig. Jeg har lyst til at kaste al kærlighed i verden efter dem, for hvis der er nogen der fortjener det, så er det dem!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi ses på CBS!