Ny bikini og rabatkode til Nelly!

Vi ses på CBS!

Theskyisthelimit


 

Sjældent har  jeg været SÅ glad, som jeg har været den sidste uges tid!

I tirsdags fik jeg svar fra de kandidat-uddannelser jeg har søgt ind på, og det var med bankende hjerte, rystende hænder og svedige håndflader, at jeg åbnede brevet, som Copenhagen Business School havde sendt en mail om, lå og ventede på mig. Jeg sagde ikke engang til N, at jeg havde fået svar, før jeg havde læst det. Jeg var sikker på at få et afslag – ligesom sidste år, så det havde jeg egentligt forberedt mig på. Da jeg så åbner brevet og ser, at der står noget med we are happy to inform you… Så var det ligesom om min hjerne gik i stå. Det første jeg tænkte var: Det var da ikke sådan brevet startede sidst?? Nå, jeg læste videre og kunne næsten ikke tro på det, da jeg så læste ordene fully accepted. FULLY ACCEPTED?! Undskyld mit franske, men are you shitting me???! Jeg måtte lige vise brevet til N og spørger, om det rent faktisk var det der stod, og om det rent faktisk kunne passe. Hallo, det er jo helt sygt, min hjerne var fuldstændig gået i sort. Han kunne ikke gøre så meget andet end at bekræfte, at ja! Jeg er kommet ind på CBS. Det er den mest surrealistiske følelse nogensinde. Jeg har ikke fået skrevet et indlæg om det før nu, fordi jeg faktisk ikke har kunne forstå det og tro på, at det er rigtigt. Men nu er der ingen vej tilbage, jeg har takket ja til den plads de har tilbudt mig, og kan næsten ikke vente til det bliver september!! Gogogo!!!!
Heldigvis kan jeg lige fordrive en del af tiden i Brasilien i godt selskab – det er heller ikke helt dumt! Må indrømme, at jeg i sandhed er en heldig kartoffel for tiden, og jeg har på fornemmeren, at dét her, det nok skal blive rigtig godt!!

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny bikini og rabatkode til Nelly!