København rundt på tre dage!

Ny bikini og rabatkode til Nelly!

2016-06-02 12.06.02Billede fra i går – jeg er kæmpe fan af den danske sommer, so far! N og jeg har allerede tilbragt en del tid på dobbeltdynen i haven, det er virkeligt dejligt. Så kan byens blegeste børn forhåbentligt få lidt farve, inden turen går til Brasilien, haha! :). Derfor har jeg også være nødt til (ih altså!!!) at købe en ny bikini, og jeg fandt en heeeelt vildt flot top med to underdele på nelly.com, som wuptiwupti, hoppede over i indkøbsvognen og blev sendt afsted.

Rabatkode: SWIM3FOR2

Jeg må indrømme, at jeg er virkeligt positivt overrasket over, hvordan bikinien sidder! Den er helt vildt behagelig at have på. Copacabana, here we come!! 😀

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

København rundt på tre dage!