18 kilo lettere - Før og efter

København rundt på tre dage!

I slutningen af marts, var jeg så heldig, at min dejlige veninde kom hele vejen fra Odense for at besøge mig i tre dage. Det var virkeligt tiltrængt at se hende, og få vendt verdenssituationen! Egentligt gik det meste af tiden med gåture rundt i Københavns gader og områder – vi var i bogstaveligste forstand over det hele! Jeg kan se på min sunhedsapp på min iPhone, at vi har gået 48 km på de 2,5 døgn hun var her – det synes jeg egentligt er ret godt! Vi fik besøgt nogle hyggelige caféer, drukket kaffe på Assistensen, på Frederiksberg og i Hellerup, og mere skal der faktisk ikke til – god kaffe, godt selskab og fine omgivelser, så er jeg solgt!

2016-03-21 11.58.01

{Brunch på CRAFT Coffee shop på Gammel Kongevej}

2016-03-22 10.06.20

{Brunch på Brødflov på Falkonér Allé}

De laver, hands down, den bedste hindbærmarmelade jeg i mit liv har smagt. Jeg har selv prøvet at gøre dem kunsten efter, det kommer der et indlæg om i morgen 🙂

Men god mad i maven og en kaffe ved hånden, fik vi oplevet København og alt hvad byen har at byde på. Vi fik blandt andet diskuteret et emne som grafitti. Et begreb som egentligt burde udvides lidt, eller kategoriseres, for hold nu fast der er meget forskelligt grafitti”kunst” derude..

2016-03-21 16.06.31

Jeg synes, helt ærligt, at motiver som dette er så fint, det pynter altså væsentligt mere end de store grønne vægge, der lige pt. tårner op overalt i København! Men jeg kan så til gengæld slet ikke holde ud, at amatører skal ødelægge motiver, som faktisk er pæne og dekorerende, med deres “tagging” eller overspraye flotte, gamle bygninger med grimme bogstaver og udefinerbare ord, der ikke er til gavn for hverken ‘lærredet’ der bliver brugt, eller de øjne der konstant skal se på det. Jeg synes virkeligt det er ærgerligt! ØV!

Nå, men udover mit lille sure opstød, så har vi haft nogle helt fantastiske dage, og Søde Lotte, jeg glæder mig så meget til at se dig igen!

Ps. Man ved man gør et godt indtryk, når man kommer op og hænge på veninders forældres køleskabe! So cool!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

18 kilo lettere - Før og efter