Min Bucket List - Time to start living

Kan det ikke bare blive mandag???

Ja, du læste rigtigt! Jeg glæder mig abnormt meget til det bliver mandag!

Sidder pt. med min morgenkaffe (læs: formiddagskaffe, det er vel søndag!) i sofaen og hygger med noget dejlig jazz musik. Har virkeligt fået øjnene op for jazzen på det sidste! Jeg synes det er så hyggeligt at have kørende i baggrunden. Nå men anyways!

Jeg har sjældent glædet mig så meget til en hel uge, som jeg gør i dag! Kan næsten ikke vente til det bliver mandag, og ugen starter. Hvem skulle have troet, at man kan have det sådan?! Hehe. Ej jeg glæder mig uendeligt meget til i morgen, hvor min søde veninde fra universitetet kommer og besøger mig (hele vejen fra Odense!), og bliver helt til onsdag. Vi skal bare hygge os og have en masse kvalitetstid! Vi har allerede lagt enkelte planer, som blandt andet indebærer en tur til Helsingborg, hvilket jeg virkeligt er spændt på. Jeg har aldrig været der, så jeg glæder mig til at se det – og selvfølgelig skyde nogle billeder, som jeg vil dele med jer her på bloggen!

Torsdag morgen drager jeg så afsted en tur mod det vestjyske muld! N sidder midt i sit specialekaos, så jeg tænkte, at en tur hjem til Jylland måske kunne være rart – både for ham og mig!! Så får han ro til at få læst en hulens masse, og jeg får set min familie og veninder her i påsken. Winwin! Det kan godt være lidt svært at få til at gå op, når man bor i en et-værelses lejlighed. Især her når N knokler så meget og jeg ‘bare’ går herhjemme – jeg føler egentligt lidt, at jeg bare hele tiden går i vejen eller forstyrrer hans skrivning, og jeg kunne forestille mig, at han har det lidt på samme måde.
Så Jylland over påsken blev svaret, og jeg ser så meget frem til det!! Jeg skal se hele min papmors familie til familiemiddag, jeg skal ud til min far og se hvordan hans hus ser ud, efter han selv har renoveret det. Jeg har kun set det på billeder, så jeg glæder mig helt vildt til, endelig!, at få lov at se det i virkeligheden.

Udover at besøge min kære familie, skal jeg også forbi en veninde fra gymnasiet. Vi var uadskillelige igennem hele gymnasietiden, men efterfølgende brød vi faktisk kontakten på grund af nogle uoverensstemmelser. Okay, uoverensstemmelser er måske et lidt for fancy ord; det var vel i bund og grund ‘bare’ noget tøsedrama der eskalerede i fuldskab. Jaja, I know, men det er fire år siden! Anyways! Det var en hård periode for mig, fordi vi var så tætte – vi tilbragte stort set al tid sammen, og pludselig vendte det hele. Det var turbulent, og jeg syntes det var underligt, ikke at have hende i min hverdag mere. Men efter et års tid vil jeg tro, begyndte vi så småt at genoptage kontakten over Facebook. Jeg havde, må jeg nok indrømme, mine betænkninger ved det i starten, grundet vores “brud”, men som det ser ud nu – fire år efter gymnasiet, er jeg dybt taknemmelig for, at vi har fået genoprettet kontakten, jeg kan virkeligt mærke, at hun har været savnet! Og alt er bare som det var i gymnasiet, vi kan snakke om alt og jeg synes vi har et bånd der er helt vildt svært at beskrive. vi forstår bare hinanden og vi er virkeligt ens på mange punkter – andre punkter kunne vi så ikke være mere forskellige – men det er helt vildt givende!

Så WAUW en uge!! Mandag kom nu!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min Bucket List - Time to start living