Tilbage på skolebænken...

Hvad fik mig til at starte en blog?

Som I ved, har jeg netop startet min blog op, efter længere tids overvejelse og grublen. Jeg har i lang tid gerne ville have min egen blog, men har haft svært ved at se, hvad jeg kunne bidrage med, til denne fantastiske verden – hvad jeg havde at byde på. Jeg har dog indset, at bare dét at skrive og udgive indlæg, det giver mig et kæmpe boost, som jeg ikke har følt længe. I mit tidligere indlæg fortalte jeg, at jeg ikke kom ind på min Kandidatuddannelse i sommers, hvilket var meget hårdt for mig. Jeg har altid haft et højt ambitionsniveau, og jeg så det virkeligt som et hårdt slag i ansigtet, da mailen tikkede ind, og jeg så sort på hvidt, at jeg ikke var kommet ind. I den periode havde jeg det skidt, og havde tidligere fået konstateret, at jeg havde en depression, og kunne ikke rigtigt se lyst på tingene, eller finde gejst og motivation til noget. Heldigvis har jeg et fantastisk bagland; de bedste forældre, bonusforældre, hel/papsøskende, mine fantastiske veninder og min beundringværdige kæreste.

Jeg har – med hjælp fra dem, fundet en vej der er lidt lysere, end den jeg var på for et år siden. Jeg har fundet motivation tilbage, og håber virkeligt, at min blog kan medvirke til, at jeg bare får det endnu bedre, og at jeg kommer ind på en uddannelse til efteråret.

MEN! For at det hele ikke skal være helt skidt; så har mit sabbatår virkeligt gjort underværker for mig! Jeg har fået det bedre – med mig selv og i det hele taget, jeg er mere glad, og mere afklaret omkring hvad jeg vil med fremtiden – så nu kan den bare komme an!

Derudover jeg er enormt glad for, at jeg tog springet og startede min blog – udover mit behov for at skrive stort set alting ned, har den dygtige blogger Emma Martiny været en kæmpe inspirationskilde for mig. Både hendes blog, men også hendes nye podcast (den finder du lige her) kan jeg varmt anbefale . Jeg synes virkeligt hun har meget at byde på, mange gode idéer, og så er hun bare enormt inspirerende synes jeg, jeg bliver altid så glad når jeg læser hendes indlæg! 🙂

 

I må meget gerne kommentere nedenfor, hvis I har nogle spørgsmål eller andet på hjertet 🙂

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbage på skolebænken...