Hello Beauties!

Fire keys til at sætte (og opnå!) dine mål

Hello Lovelies!

Siden jeg i sommers blev færdig med min Bachelor, har jeg brugt rigtig meget tid og energi på at finde ud af, hvad der nu skulle ske, da jeg ikke kom ind på min Kandidat (øv!).
Jeg har fået enormt meget inspiration bl.a. Pinterest nogle af de bedste råd, idéer, guides og challenges til at få udnyttet dit potentiale bedst, og få struktur og orden på din hverdag. Det første jeg vil dele med jer, er fire punktet der er gode at have for øje, hvis du vil blive bedre til at sætte dig et mål – og vigtigst af alt; at opnå det!

4 keys to goal setting

  • Hvad vil du opnå?
  • Hvorfor vil du opnå det?
  • Hvad kan forhindre dig i at opnå det?
  • GO for it!

Du bliver nødt til at konkretisere hvad du vil opnå, og hvad det kræver at opnå det. Og jeg tror, at de her punkter er rigtig gode som hjælp, så man ikke lige pludselig kører fast i det, eller at målet bliver for difus eller abstrakt.

Jeg håber, at det kunne give lidt inspiration – lad mig endelig høre hvad I tænker, tager imod kommentarer med kyshånd!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hello Beauties!